Wij zijn Quades, dé partner voor IT-professionals.

Bij ons staat waardering centraal: waardering voor onze opdrachtgevers, waardering voor onze kandidaten, en waardering voor onszelf. We geloven in het leveren van kwaliteit boven kwantiteit. Onze focus ligt op het vinden van de juiste match, niet op het aantal plaatsingen. We zijn ervan overtuigd dat succes vanzelf volgt wanneer de juiste kwaliteit wordt geleverd.

Quades doet het anders dit is waar we voor staan:

Missie:

Alle consultants van Quades hebben hun sporen verdiend in de branche, maar zijn unaniem van mening dat de traditionele recruitmentmethode zoals die tegenwoordig vaak wordt toegepast, een uitstervend fenomeen is. In 2024 bereik je geen succes door simpelweg CV’s naar bedrijven te sturen en af te wachten.

Visie:

Quades is als een motor die IT-opdrachtgevers, consultants en freelancers aanspoort om hun doelen te bereiken. Als jij in beweging komt, geeft Quades je een boost naar succes. Zo maken we succes bereikbaar voor iedereen met de juiste motivatie.

Evolutie:

Bij Quades streven we continu naar groei en ontwikkeling. We geloven in voortdurend leren en evolueren, zodat we altijd voorop blijven in de IT-wereld. Of het nu gaat om nieuwe technologieën, het verbeteren van diensten, of innovatieve recruitmentmethoden, we streven naar excellentie. Onze passie voor groei motiveert ons om elke dag te blijven leren en verbeteren, voor de beste ervaring voor onze klanten en kandidaten.


We kunnen je
helpen met

Contracts

Tijdelijk en/of snel extra capaciteit nodig? Dat kan.

Neem contact op

Detachering

Quades levert altijd een oplossing op maat.

Neem contact op

Solliciteren

Solliciteer nu direct op onze opdrachten!

Meer informatie

FAQ’s


Hoe selecteert Quades de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten?


Bij Quades hanteren we een zorgvuldig selectieproces waarbij we niet alleen kijken naar de technische vaardigheden van kandidaten, maar ook naar hun persoonlijkheid, werkethiek en culturele fit bij de opdrachtgever. Door deze holistische aanpak streven we naar duurzame en succesvolle matches.

Wat voor ondersteuning biedt Quades aan kandidaten tijdens het sollicitatieproces?


Quades biedt uitgebreide ondersteuning aan kandidaten tijdens het sollicitatieproces, waaronder hulp bij het opstellen van een CV, voorbereiding op sollicitatiegesprekken en advies over loopbaanontwikkeling. We streven ernaar om kandidaten te helpen bij elke stap van hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Wat zijn de kwalificaties van de recruiters bij Quades?


Onze recruiters bij Quades hebben uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van IT-recruitment. Ze beschikken over een diepgaande kennis van de IT-sector en zijn goed verbonden in het vakgebied, wat hen in staat stelt om effectief te bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten.